Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nevsedni pristup. Karma.

2 2
možnosti
MZ

V poradku, pak podle stejne logiky musim prohlasit, ze vsicni muslimove jsou jen latentni/ neprozreni krestane. A myslim si, ze moje logika ma mnohem vetsi smysl. Protoze imigrace je prave a jen pohanena z techto (jak vy rikate - honba za tim byt nejlepsi, mit dobre hospodarske vysledky,utracet za zbytecnosti, mit dobrou vedu atd) EKONOMICKYCH duvodu. Potazmo a podtrzeno...muslimove, kteri se pristehovali z techto duvodu jiz davno prijali jiny (a pro ne asi vyhodnejsi) ktestansky hodnotovy zepricek. At rikaji cokoliv, prisli sem kvuli nemu. Tedy jiz skryte konvertovali ke krestansvi. Jen to nechteji pokrytecky priznat. A tim se zase vracime zpet na zacatek. Ze pokud se prestehujes do jine kultury, tak ji musis prijmout celou. Nelze si pokrytecky vybirat to co se hodi a uz vubec nelze pokrytecky danou kulturu muslimizovat. Uz samotna uvaha timto smerem ukazuje aroganci, nevdek, pocit nadrazenosti, agresivnost tohoto nabozensvi. Z tohoto duvodu je mi uplne jedno co rika a co si mysli Al-Kaida a Hisballáh. Nekdy je potreba na "jednoduchost" odpovedet "jednoduse" a vubec se za to nestydet.

0 0
možnosti
MD

Slovy autora.

Nemuslimský život je krutý a složitý, obzvlášť pokud je nejvyšší hodnotou člověka jeho svoboda, kterou lze do určité míry omezit podle vytvořené společnosti demokratickou cestou. Muslimská cesta je již definována a každý jedinec se ji musí podřídit. Tyto společnosti mohou žít do určité doby vedle sebe, ale nemohou obývat společný prostor.

0 2
možnosti
PV

P95a15v63e14l 33V87é42b53r

28. 5. 2013 17:08

To má být vtip?

2 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky