Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a55n 42R91á57ž

2. 3. 2013 18:59

Výborná analýza, která směruje myšlení do málo frekventovaných oblastí. Dík! R^

Já vidím jako reálně pravděpodobné jen tři možnosti dalšího vývoje:

1. Vše,co se teď v Evropě (ale i v USA) děje,  je záměr silných globálních zákulisních hráčů,kteří budou výhodně skupovávat bankrotující národní společnosti a po  ovládnutí rozhodujících subjektů budou moci diktovat své zájmy v podstatě všem. Takže mocensky ovládnou jak vlády, tak odbory (umožní-li jejich činnost) tak sekundárně i samosprávy. Uvedou v život nový,dosud politologicky nezpracovaný, model nadnárodní vlády

2. Dojdou Němcům prostředky,nebudou moci dál  dotovat výplaty Řeckých (Španělských, Portugalských,Kyperských,Slovinských,Italských....atd) dluhopisů,jejichž rozhodujícím vlastníkem jsou německé penzijní a investiční fondy, a dluhy těchto zemí se budou sanovat prodejem majetku těm,kdo má volný investiční kapitál. Německo ovládne Evropu politicky, globální investiční skupiny, ekonomicky

3. Vlády nemohou nekonečně dlouho šetřit tak,jak to dělají dosud. Tedy nekoncepčně. Dřív nebo později stejně nebudou schopny ufinancovat rostoucí počty nezaměstnaných,dojdou prostředky pro výplaty důchodů, a jelikož si to nebudou moci ulehčit skokovou inflací, skutečná bída,která potom nastane, vyžene lidi "na barikády" A na jihu už to dlouho trvat nebude a nějaká silná osobnost typu Mussoliniho se tam jistě najde, která povede nespokojené nejprve na Řím (Athény, Madrid,Lisabon) , pak na Paříž a na konec na Brusel. Nikdo nebude mít odvahu to zastavit silou a..........domyslet si lze představit, co nastane.

Bohužel   rozhazovačná  politika eurosocialistů (dotace na vše a sociální transfery konzervující pracovní trh mimo ekonomickou realitu), včetně trvající neochoty ukončit funkci Eura v současné podobobě,  jiná budoucí řešení nenabízí.

4 1
možnosti
Foto

Díky, každá událost něco vypovídající je jako jedna z mnoha překážek na dlouhé trati, buď se přeskočí nebo se něco zvrtne. Někteří lidé nevidí ani tu překážku, která je nejblíž.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS